Turkish Embassy in Skopje, Macedonia 1


Turkish Embassy Address, Phone number, Location, Consular assistance number, Opening hours, Email, Visa services and consular services in Skopje, Macedonia

Address: Ul.Slavej Planina-Bb 1000 Skopje Republic Of Macedonia

Phone: 00 389-2 310 47 10

Email: embassy.skopje@mfa.gov.tr

Fax: 00 389-2 311 70 24

Opening hours:

Turkish Embassy in Skopje, Macedonia Website: http://skopje.emb.mfa.gov.tr

Turkish Government website: http://www.oecd.org/turkey

Turkish Ministry of foreign affairs website: http://www.mfa.gov.tr

Turkish Consulate website: https://www.konsolosluk.gov.tr/

Turkish Visa:

Click here to read more about types of visa / documents required for Turkish Visa

Turkish eVisa Conatct numbers | Website

Turkish eVisa website: https://www.evisa.gov.tr/en/

Turkish eVisa Call Center / customer care number

U.S.A & Canada: +1 888 566 7656

United Kingdom: +44 203 608 8090

Netherlands: +31 1076 60007

Austria: +43 720 115890

Germany: +49 3030 80 7090

France: +33 180 146 335

For other countries: +90 312 292 2929

Embassy of Turkey in other countries:

Turkish Embassy | Turkish Consulate | Turkish Consulate General | Turkish Permanent mission Worldwide

Find Embassy of Turkey, Consulate of Turkey, Consulate General of Turkey in other countries address, phone number, Email, Turkey Visa, Passport related enquiries and more through the below link.

Turkish Embassy Worldwide

Turkish Consulate Worldwide

Turkish Consulate General Worldwide

Is there any problem / complaint with reaching the Turkish Embassy in Skopje, Macedonia Address or Phone number? Please report any issues using the below comment form.

Rate your experience with the Turkish Embassy Skopje in Macedonia: (click on the stars below)
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Turkish Embassy in Skopje, Macedonia

  • Atdhe Kosova

    Te nderuar miq,
    Do te ishte mire te konsultoheni me partite politike turke e shqiptare ne Maqedoni, qe te bejne nje proteste te perbashket paqesore dhe demokratike kunder RACISTIT DHE DISKRIMINUESIT GJERGJ DEDAJ, QE KA FYER TURQINE DHE MINOSIRTETIN TURK ne Ballkan, duke e kercenuar me “crrenjosje” nga tokat shqiptare.Kjo eshte veper penale nderkombetare. Prandaj, partite politike turke e shqiptare, duhet te orgnaizojne protesta paqesore te qytetareve, me moton JO RACISTI GJERGJE DEDAJ AMBASADOR NE MAQEDONI. NGA KETO PROTESTA, PETICIONI T’U DERGOHET PRESIDENTIT , GJORGJE IVANOV, KRYEMINISTRIT ZROAN ZAEV, KRYETARIT TE KUVENDIT TALAT XHAFERI te REPUBLIKES SE MAQEDONISE, SEPSE RACISTI GJERGJE DEDAJ ESHTE PERSONA NONGRATA. NUK DUHET TE PRANOHET AMBASADOR NE MAQEDONI. KETE DUHET TA KERKOJE ZYRTARISHT EDHE AMBASADA TURKE NE MAQEDONI, sepse te gjithe duhet ta luftojme kudner racizmit dhe kunder cdo terrorizmi ne bote.
    Me nderime dhe me shume respekt,
    Atdhe Kosova